Returpolicy

Som en del av vårt desperata rop på uppmärksamhet vill vi se till att du är 100% nöjd med den produkt du köpte. Vi vill att du ska prata om oss med alla dina vänner (som du borde presentera oss för).

För att hjälpa dig komma dit erbjuder vi en 14-dagars returperiod på alla artiklar som beställs på goodr.se med följande förbehåll:

  • Alla returnerade eller utbytta föremål måste vara i samma skick som levererats till dig, vilket innebär att de är oanvända och oskadade (undantag från skada från björnattacker från fall till fall)
  • Garantin gäller från inköpsdatumet
  • Alla returer och byten måste vara beställda ifrån oss, alltså www.goodr.se
  • Vi accepterar INTE returer eller byten på varor som är specifikt märkta med ”SLUTREA”

Att byta eller returnera en vara

Returfrakten står du som konsument för själv och rätten till att returnera varan gäller endast om den uppfyller kriterierna ovanför. Brillorna och ska alltså skickas tillbaka i det skick som den var vid mottagandet. Du som konsument står för risken för varan och det är därför viktigt att din retur förpackas väl och att ditt paket skickas spårbart.

Märk returen tydligt med goodr solglasögon, lägg till ditt namn och din mailadress och skicka paketet till:
Running Flamingos AB
Dalgatan 71a
796 31 Älvdalen

Så fort vi fått paketet ifrån dig och allt ser ut att vara i ordning så gör vi en återbetalning till dig. Tänk på att det kan ta upp till tio arbetsdagar innan krediteringen syns.

Kom ihåg att eventuella originalfraktkostnader inte ingår i återbetalningen.

Reklamation

Som konsument har du enligt svensk lag möjlighet att upp till 3 år efter köpet reklamera en vara. Reklamationen skall dock ske inom skälig tid från att ett fel upptäckts och reklamationsrätten gäller ej normalt slitage eller åldrande av produkt utan endast fel som kan härledas till produktionen av varan.